Skip to main content

Når du vælger en holdsport, skal du kigge efter et hold, der kræver mindst 60 minutters moderat aktivitet på træningsdage og to timers motion under spil. Aerob træning styrker hjertet og lungerne og forbedrer ilttilførslen. Atleter kan komme i form gennem basketball, fodbold, lacrosse, hockey, roning og andre sportsgrene, der involverer aerob træning. De fysiske krav til holdsport omfatter en bred vifte af fysiske aktiviteter, såsom vandreture, svømning og cykling.

Dyrke motion

Før du begynder en træningsrutine, er det vigtigt at varme op og strække dine muskler. Lav opvarmningsøvelser i fem til ti minutter. Øg derefter langsomt intensiteten af ​​aktiviteten. Når du har opnået den ønskede intensitet, skal du køle ned i fem til ti minutter. Udfør strækøvelser for din overkrop. Mens du træner, skal du huske at trække vejret naturligt og bevæge dig langsomt. Brug ikke rykkende bevægelser, da disse kan belaste dine muskler.

En anden stor fordel ved at træne er opbygningen af ​​muskler. Fysisk aktivitet hjælper dig med at føle dig mere opmærksom og mindsker træthed. Uanset om du er teenager eller ældre, kan motion hjælpe dig med at udvikle styrke og udholdenhed. Selv mennesker med en historie med helbredsproblemer og fedme kan starte en træningsrutine. Her er nogle øvelser at overveje. Sæt derefter mål og beløn dig selv for hver enkelt! En belønning kan være så simpel som et varmt bad eller en kop din yndlingskaffe.

En simpel teknik vil øge dine chancer for succes. Vær ikke bange for at ændre intensiteten af ​​øvelser, hvis du oplever smerte. Den mest almindelige fejl, folk begår, er at få kraft gennem smerte. Derudover kan du ikke opbygge vaner ved at lave hård træning hele tiden. En god træning er en blanding af moderat intensitetsøvelser og hvile. Når du har lidt ekstra energi, kan du gøre det oftere eller endnu sværere. Hvis du er nybegynder, så øv en træningsplan med støtte fra din familielæge.

Vælg aktiviteter, som du nyder. Hvis du hader at træne, er det usandsynligt, at du bliver ved med det. Find aktiviteter, som du nyder og ikke får dig til at føle dig gnaven. Gør træning til en prioritet i dit liv. Ellers vil du hurtigt miste dit momentum og falde tilbage til stillesiddende vaner. Det er den bedste måde at undgå at falde i den samme træningsfælde. Men når du først har oprettet en træningsplan, er der større sandsynlighed for, at du holder dig til den.

Hvis du allerede kan lide at løbe, kan du overveje at øge distancen og hastigheden på din rutine. Eksperimenter med hastighed og rute for at se, hvad der virker for dig. Nøglen til fitness er at nyde motion, så det bliver en vane. Det er også vigtigt at starte i det små. Start med en øvelse med lav effekt, og øg den derefter, efterhånden som du bliver mere fortrolig med den. Med tiden vil du finde en træningsrutine, som du ser frem til.

Bjergbestigere er fantastiske træninger for hele kroppen. Du vil opbygge dine arme, ryg, ben og kerne med disse øvelser. Mængderne kan ændres for at minimere belastningen af ​​dine arme og håndled. Du kan også hæve din krop for at reducere vægten på dine arme og forhindre belastning af håndleddet. Du kan også ændre bjergbestigere, så de passer til dit niveau og undgå at belaste dine arme og håndled for meget. Og glem ikke at inkludere ben og mavemuskler i din træning!

Aerob aktivitet hjælper med at styrke hjertet og lungerne. Aerobe øvelser forbedrer også kroppens udholdenhed. Du vil føle dig mere energisk og stærk, og din krop bliver stærkere og mere effektiv til at pumpe ilt. Mange holdsport kræver, at deres spillere træner i mindst 60 minutter om dagen på træningsdage. Følgende sportsgrene kræver moderat aerob aktivitet: fodbold, hockey, basketball og lacrosse. Du bliver nødt til at øge din varighed og intensitet langsomt.

Motion gavner også dit humør. Regelmæssig træning booster dit humør ved at forbedre din krops evne til at sove, samt øge dit selvværd. Motion øger endorfiner, som reducerer smertefølelser og forbedrer vores humør. Uanset om din træningsrutine er anstrengende eller lavintensiv, er det gavnligt for dit generelle velvære. Motion forbedrer også din søvn og hjælper mennesker med mild depression og lavt selvværd.